top of page
Business Aalborg logo_PINK_NY (1).png
download.png
Business Aalborg logo_PINK_NY (1).png

Lisbeth Ørtoft, kommunikationsansvarlig, teamleder, Business Aalborg

"Jeg har arbejdet sammen med Helene Gottschalk i forbindelse med planlægning og afholdelse af Morgenbriefing 2022, som er et stort arrangement med 1.000 deltagere fra primært Aalborgs erhvervsliv. Helene var med i processen fra idéer til potentielle oplægsholdere, briefing og interviews med de valgte oplægsholdere, briefing af konferencier, sammenkædning af temaer i arrangementet til koordinering af filmindslag – indhold, speak og optagelser. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Helene, som arbejder professionelt, dedikeret og er super god til at se sammenhænge på tværs".

Helle-Jespersen-Next-Edition-web_edited.jpg

Helle Jespersen, indehaver Next Edition

"Jeg er ikke vant til at stå foran kameraet, men Helenes kombination af undervisning og praktiske øvelser fik mig hurtigt ind på rette spor. Det, som nok gjorde den største forskel, er hendes coaching gennem hele medietræningen, hvor hun ser præcist, hvad der skal til, for at jeg performer bedst foran kameraet, og guider mig derudfra. Hvis du hurtigt og trygt ønsker at blive bedre foran et kamera, kan jeg varmt anbefale, at du tager fat i Helene".

download.png

Julie Bengtson, Communications consultant, Louis Nielsen 

"Helene var topprofessionel fra start til slut i samarbejdet om vores Facebook live-udsendelse. Hun gik til opgaverne med stort engagement, stillede de væsentlige spørgsmål til os som virksomhed og sørgede for, at hun havde grundigt styr på sit materiale inden showtime. Undervejs fastholdt hun seerne med sit smilende værtskab og fik de bedste citater frem fra de kilder, hun interviewede"

DN_logo_medhjerte-800px.jpg
Public_Image_logo_BLACK.png
download (1).png
download.png
ordkraft logo.png
download.png
Svanehoj_Logo_Payoff_RGB_WEB.png
Pulse Consult logo.png
ALSO_Logo_RGB.jpg
Next Edition logo.png
ATHENA LOGO.png
vinduesgrossisten logo.jpg
DuelcoEXELENTsolutions_orange_300dpi.png
bottom of page