top of page
Helene Dahl Gottschalk55931_edited_edited_edited.png

Journalist, storyteller og vært/moderator

Jeg elsker en god historie - og helt ærligt - hvem gør ikke det?

Storytelling er i dag altafgørende for virksomheder, hvis de vil nå langt ud med et budskab og sikre sig, at det bliver husket. 

Jeg har mere end 15 års erfaring som journalist, storyteller og vært - og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig og din virksomhed med at fortælle jeres gode historier.

Derudover hjælper jeg med medie-og budskabstræning af ledere, medarbejdere og nøglepersoner i en virksomhed - der har behov for at kunne kommunikere skarpt, præcist og troværdigt.

Jeg arbejder også som vært/moderator på alt fra konferencer og events til live-streaminger. Og jeg kan hyres til opgaver på både dansk og engelsk.

  • LinkedIn

Kreativ, ambitiøs og troværdig...

Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2006.

Jeg har mange års erfaring som tv-tilrettelægger og studievært og har både arbejdet for produktionsselskaber og nyhedsstationer. 

Jeg har lavet indslag og længere programmer både i Danmark og i udlandet som fx. USA, Kina, Schweiz,  Holland, England og Tyskland. 

Jeg er professionel i min tilgang til alle opgaver - men jeg er samtidig helt nede på jorden og vægter en afslappet facon og god kemi højt.

Og det er her, DU kommer ind i billedet

Ring eller skriv til mig, så vi kan komme i gang med at samarbejde. Jeg vil altid gerne høre fra dig og tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

mobil: 40351100

bottom of page